Over ons

Midonna Nails Beauty & Style staat voor een salon met een groot aanbod aan beautybehandelingen. Zo kunt u bij ons terecht voor Nagels, Pedicure,  Lichaamsbehandelingen, Wimperextensions, Wimper lifting en Brow lamination.

We hebben een samenwerking met Dr. Babak die 2 * per jaar spreekuur heeft waar u terecht kunt voor bijv Botox en Fillers. Bij ons in de salon staan persoonlijke aandacht, ontspanning,  goede service en kwaliteit bovenaan. We zien u graag binnenkort in onze salon in Ravenstein!

Wij onderscheiden onze behandelingen door onze uitgebreide kennis, ervaring en een breed scala van behandeltechnieken met de juiste apparatuur en producten. Ons werk staat voor kwaliteit en eindeloze perfectie. U bent van harte welkom voor een vrijblijvend intakegesprek. Als u meer informatie wilt kunt u contact met ons opnemen.

Neem een moment voor uzelf en bekijk de mogelijkheden die Midonna Nails Beauty & Style u te bieden heeft. Bij ons bent u aan het juiste adres voor al uw beauty wensen. Geniet van een heerlijk behandeling, prachtige nagels, een mooie oogopslag en een frisse blik.

Miranda

Daphne

Miranda

Daphne

Privacybeleid

Deze website gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat de site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we ervan uit dat je ermee instemt.