Behandelingen

Waarvoor kunt u bij ons terecht?

All about nails

Naast gediplomeerde (Magnetic, Astonishing en Florence) nagelstylistes, zijn Daphne en ik ook OPI GelColor specialistes en is er keuze uit ruim 200+ gellak/color kleuren. We bieden een scala aan behandelingen voor handen, nagels, voeten en teennagels. We hebben zelf een (Midonna)Gelcolor techniek uitgevonden waar u minimaal 3 weken (lees 4 weken) lang van kunt genieten.

Werkwijze Midonna Nails

Veel mensen hebben om uiteenlopende redenen moeite om hun nagels tot de gewenste lengte te laten groeien. Vaak scheuren, splijten of breken de nagels. Acryl, gel of MidonnaGellak kan dan een uitkomst zijn. Het is mogelijk om je nagels te verlengen naar de gewenste lengte maar een verstevigende laag op de natuurlijke nagel wordt ook veel gekozen. Zo heb je een mooie natuurlijk ogende verstevigde nagel.

De keuze voor acryl, gel, Biab of MidonnaGellak is afhankelijk van jouw eigen voorkeur en van de structuur van de natuurlijke nagels. In overleg beslissen we welke behandeling het beste bij je past.

Door het groeien van de nagels ontstaat er een uitgroei bij de nagelriemen. Om de nagels mooi verzorgd en sterk te houden adviseren we om elke 3-4 weken terug te komen voor een nabehandeling. De frequentie is afhankelijk van de groeisnelheid van de eigen nagels.

Wanneer je om welke reden dan ook geen kunstnagels meer wil, kan of mag dragen kun je ze in de salon laten verwijderen. Wij verwijderen de kunstnagel professioneel (zonder de eigen nagel te beschadigen) en sluiten af met een mini manicure zodat je de salon met verzorgde handen verlaat.

Bij alle varianten van de kunstnagels is het belangrijk om de nagelriemen goed te verzorgen. Dit verlengt de levensduur van je nagels en geeft een mooie verzorgde look. Uiteraard kun je verschillende verzorgingsproducten bij mij in de salon kopen.

Midonna Gellak Nagels

Dit zijn de Gellak nagels volgens onze techniek!
Je kent gellak, je kent gel/acrylnagels maar beiden is net niks voor jou!?

Midonna Gellaknagels zijn steviger dan gellak. Het is verstevigd en voelt ietsje dikker aan. Wil je een verlenging dan is dat ook mogelijk (meerprijs). Mocht er een nagel afgebroken zijn dan kan dit gecorrigeerd worden.

Jij steelt de show met deze nagels
Naast het feit dat je nagels zo mooi glanzen, zal de kleur heel mooi blijven zitten en niet verkleuren. De versteviging die aangebracht zal worden blijft als een huis zitten. De Midonna Gellak blijft ongeveer 3-4 weken perfect zitten.

Voor wie is deze behandeling geschikt?
De behandeling is voor bijna iedereen geschikt! Deze behandeling is daarom ook heel geschikt voor nagelbijters.

Verzorging van Midonna Gellak.

Minimaal één, liefst twee maal per dag uw nagels en nagelriemen inmasseren met verzorgende nagelriemolie is voldoende om uw nagels mooi en in conditie te houden. Door dagelijks uw nagels te verzorgen met deze olie behoudt de nagel zijn flexibiliteit wat afbrokkelen en breuk helpt te voorkomen.

LEES MEER

Acryl Nagels

Door acrylpoeder en vloeistof samen te brengen wordt er een bolletje gevormd. Dit kan worden opgebouwd op een sjabloon of een tip.

Voor wie is deze behandeling geschikt?
De behandeling is voor bijna iedereen geschikt!

Acryl nagels zijn sterk en zijn dan ook prima geschikt voor bijna elke soort nagel, voor nagelbijters is het de ideale oplossing om van het nagelbijten af te komen.

Nabehandeling van acrylnagels

Wanneer er acryl nagels geplaatst zijn gaat het groeien van de natuurlijke nagel gewoon door. Er zal dan na drie á vier weken een uitgroei te zien zijn, afhankelijk van hoe snel de nagels groeien en hoe ermee om wordt gegaan.

Dan kunnen de nagels worden bijgewerkt. Er wordt  ongeveer 90% van het oude product en van de lengte desgewenst wat afgevijld. Daarna wordt er op de zelfde manier als de eerste keer weer een nagel gevormd.

LEES MEER

Gel Nagels

Gel is een zachte substantie welke op de nagel gemodelleerd word, deze wordt pas hard wanneer het onder een lamp is geweest. Gel is wat zachter en flexibeler dan acryl en is uitermate geschikt voor mensen die van zichzelf een hardere nagel hebben.

Gelnagels kunnen verlengd worden door middel van tips en of sjablonen.

Verzorging van acryl / gel nagels.

Acryl en Gel nagels hebben weinig onderhoud nodig. Minimaal één, liefst twee maal per dag uw nagels en nagelriemen inmasseren met verzorgende nagelriemolie is voldoende om uw nagels mooi en in conditie te houden. Door dagelijks uw nagels te verzorgen met deze olie behoudt de nagel zijn flexibiliteit wat afbrokkelen en breuk helpt te voorkomen.

Laat kunstnagels altijd door de nagelstyliste verwijderen zodat je ook na je kunstnagels mooie nagels behoudt. 

LEES MEER

BIAB Nagels

Dit zijn de nieuwe nagels!
Iedereen loopt ermee weg. Belgie was hier een van de eerste landen die dit aanbood en sommige gingen hier speciaal voor naartoe. Maar nu kun je ook bij ons in Ravenstein terecht voor deze behandeling!

Je kent gellak, je kent gelnagels maar beiden is net niks voor jou!?BIAB is steviger dan gellak, maar flexibeler dan gelnagels. Het is verstevigd en voelt dikker aan. Omdat BIAB flexibeler is kunnen de nagels er niet mee verlengd worden. Mocht er een nagel afgebroken zijn dan kan dit wel gecorrigeerd worden tot maximaal 2 mm.

Voor wie is deze behandeling geschikt?
De behandeling is voor iedereen geschikt! Ook voor degene die hele korte dunne flexibele nagels hebben die extra versteviging nodig hebben. Deze behandeling is daarom ook heel geschikt voor nagelbijters. De BIAB nagels kan je er niet zomaar afhalen dus zo krijgen de nagels de tijd om te groeien en leer je van het nagelbijten af te komen.

LEES MEER

Manicure / Pedicure

Voor hem & haar.
Er is niets zo aantrekkelijk als verzorgde handen en voeten. Wij bieden zowel voor hem als voor haar een complete verzorging aan. Een cosmetische voet en handverzorging. Je nagels en nagelriemen worden op en top verzorgd. De nagels worden netjes in vorm gevijld.

Pedicure

Door regelmatig je voeten te laten verzorgen voorkom je diverse klachten. Pijnlijke likdoorns, branderige voeten en ingegroeide nagels zijn nog maar een gedeelte van mogelijke ongemakken. Een pedicurebehandeling is bovenal heerlijk, en als je je voeten regelmatig laat behandelen, kan dit zelfs bestaande klachten wegnemen. 

Onze pedicure behandeling bestaat oa uit:

 • Frezen van verdikte nagels
 • Knippen van de nagels
 • Reinigen van de nagelomgeving
 • Overmatig eelt verwijderen
 • Behandelen van een likdoorn
 • Behandelen van een ingroeiende nagel
 • Het lakken van de teennagels
 • Na de behandeling worden je voeten ingecremed.

Ook kun je er voor kiezen om gellak aan te laten brengen op je teennagels.

Manicure

Je handen zijn je visitekaartje. Daarom is het belangrijk om ze regelmatig te laten behandelen door middel van een manicure, met als resultaat mooie verzorgde handen.

Onze manicure behandeling bestaat uit:

 • Een handscrub met de producten van OPI
 • Nagels schoonmaken
 • Nagels knippen en vijlen
 • Nagelriemen behandelen
 • Handverzorging met de producten van OPI
 • Nagels lakken

Verzorging Handen en Nagels

De juiste nazorg is minstens even belangrijk als de behandeling zelf. Wij zullen de juiste nazorg uitgebreid met je bespreken en je alle tips geven om zo lang mogelijk plezier te hebben van jouw behandeling. Denk bijv. aan dagelijks te gebruiken een lekkere handcreme van OPI en de fijne nagelriemolie.

LEES MEER

All about beauty

Wenkbrauwen

Henna Brow Treatment is een van onze specialisaties. Door de  opleiding van Masterclass Henna Browtycoon hebben we onze vakkundige werkwijze na een zeer hoog niveau gebracht. U bent bij ons dus zeker aan het juiste adres voor de blikvanger van uw gezicht.

De Perfect Brow Henna is één van de meeste milde en effectieve manieren om wenkbrauwen te verven. Tijdens deze behandeling worden de wenkbrauwen perfect in model gebracht, geverfd en evt afgewerkt met wenkbrauwmake-up. Voordeel van Henna is dat zowel de haren als de huid gekleurd worden, zodat we prachtige, volle wenkbrauwen kunnen creëren.

De Henna is 6-8 weken zichtbaar op de haren en ongeveer 5-10 dagen op de huid (afhankelijk van het huidtype).

Een Henna behandeling duurt ongeveer 45 minuten.

Brow Lamination, ook wel de Brow Lift genoemd, is een nieuwe, innovatieve behandeling om de wenkbrauwen de perfecte vorm te geven! Wij zijn er dan ook trots op dat wij deze behandeling aanbieden.De gehele behandeling duurt slecht 30 minuten, inclusief shapen/waxen en tinting 45-60 minuten.

Voordelen van Brow Lamination

Het resultaat van deze indrukwekkende behandeling zijn vollere, perfect gevormde en strak uitgelijnde wenkbrauwen en dat tot wel twee maanden lang! Brow Lamination is ideaal voor personen waarbij de wenkbrauwharen in verschillende richtingen groeien, wat snel kan resulteren in een ‘rommelige’ look. De Brow Lamination temt zelfs de meest stugge wenkbrauwharen!

Na de behandeling is het nog steeds mogelijk om de wenkbrauwen in een ander model te borstelen, het resultaat blijft dus te personaliseren naargelang de gewenste look voor die dag.

Verzorging Wenkbrauwen

De juiste nazorg is minstens even belangrijk als de behandeling zelf. Jouw styliste zal de juiste nazorg richtlijnen uitgebreid met je bespreken en je alle tips geven om zo lang mogelijk plezier te hebben van jouw prachtige wenkbrauwen.

Na de behandeling dien je de eerste 24 uur water en alle aanraking te vermijden. Hierna geldt het volgende advies:

Dagelijks reinigen met de Perfect Eyelash Make-up remover/ Lash Foam.

LEES MEER

Wimpers

Wimperextensions
Wil je mooie lange, volle en gekrulde wimpers zonder gedoe met mascara? Dan zijn wimperextensions de oplossing! Tijdens deze behandeling plaatsen wij zorgvuldig één wimperextensio op elke afzonderlijke natuurlijke wimper. Zo kunnen we een mooie, intense look creëren die toch nog heel natuurlijk oogt.

De krul, dikte en lengte van de extensions zijn volledig te bepalen naargelang jouw wens en jouw natuurlijke wimperharen. De behandeling beschadigt de natuurlijke wimpers niet, mits je de juiste nazorg richtlijnen toepast. Deze worden door ons uitgelegd na de behandeling.

Werkwijze:

We maken samen met jou een keuze in de soort, krul en dikte van de wimperextension, rekening houdende met jouw wensen en wat jouw natuurlijke wimpers kunnen dragen. Vervolgens gaan we de wimperextension één voor één plaatsen. Tijdens de behandeling dien je jouw ogen ten alle tijden gesloten te houden, de uitgelezen kans dus om even te ontspannen en tot rust te komen!

Een nieuwe set One by One duurt ongeveer 1,5 tot 2 uur. Refill-behandelingen duren gemiddeld 1 uur.

De behandeling is volledig pijnloos en beschadigt de natuurlijke wimpers niet.

Het duurt ongeveer 8 weken totdat de laatste wimperextensions uitgegroeid zijn. Wil je ze echter altijd mooi vol houden dien je steeds binnen 2 tot 4 weken terug te komen voor een refill-behandeling.

Verzorging

De juiste nazorg is minstens even belangrijk als het plaatsen zelf. Jouw styliste zal de juiste nazorg richtlijnen uitgebreid met je bespreken en je alle tips geven om zo lang mogelijk plezier te hebben van jouw prachtige nieuwe wimpers.

Na de behandeling dien je de eerste 24 uur water te vermijden. Dit omdat de lijm in deze periode nog aan het uitharden is en water dit kan beïnvloeden. Hierna gelden de volgende adviezen:

 • Dagelijks reinigen met de Perfect Eyelash Lash Foam.
  Dit voorkomt een ophoping van vuilrestjes, met mogelijk nare ontstekingen als gevolg. Ook zal het ervoor zorgen dat jouw extensions langer mooi blijven.
 • Alle producten met olie rond de ogen vermijden.
  Olie tast de lijm waarmee de wimperextensions bevestigd zijn aan, dit moet dus ten alle tijden vermeden worden!
 • Alleen aangepaste make-up rond de ogen gebruiken.
  Perfect Eyelash heeft speciaal ontwikkelde olievrije eyeliner, oogpotlood en mascara.
 • Niet wrijven in de ogen of trekken aan de wimperextensions
LEES MEER

Lash Volume Lift

Lash Volume Lift is een behandeling om de natuurlijke wimpers te liften en krullen, zonder gebruik te maken van tangen, klemmen of wimperextensions. Perfect Eyelash werkt met siliconen pads en milde, maar zeer effectieve, producten waardoor de behandeling niet schadelijk is voor de natuurlijke wimpers. De behandeling zal ook zorgen voor extra volume door de toegevoegde keratine, collageen en vitamine E.

Als finishing touch kunnen de wimpers geverfd worden voor een perfecte, natuurlijke oogopslag!

Het resultaat van de Lash Volume Lift behandeling is ongeveer 6 tot 9 weken zichtbaar!

Voordelen van lash volume lift

 • Creëert een mooie, open blik
 • Jouw eigen wimpers zullen langer lijken door de intense lifting
 • Na de eerste 24 uur kun je alles weer doen zoals voorheen met jouw wimpers
 • Veilig voor de natuurlijke wimpers
 • Behandeling wordt altijd uitgevoerd door ervaren stylisten

 

Verzorging

De juiste nazorg is minstens even belangrijk als de behandeling zelf. Wij zullen  de juiste nazorg richtlijnen uitgebreid met je bespreken en je alle tips geven om zo lang mogelijk plezier te hebben van jouw prachtige nieuwe wimpers.

Na de behandeling dien je de eerste 24 uur water en alle aanraking te vermijden, zo kan de intensieve Keratine Filler goed intrekken. Hierna gelden de volgende adviezen:

 • Dagelijks reinigen met de Perfect Eyelash Lash Foam.
  Dit voorkomt een ophoping van vuilrestjes, met mogelijk nare ontstekingen als gevolg.
LEES MEER

Injectables

Deze behandelingen worden uitgevoerd door onze gespecialiseerde arts Dr. Babak. Of  de oorzaak voor rimpels nu is gewichtsverlies, stress of huidveroudering.  Na iedere behandeling gaat u stralend de deur uit.

LEES MEER

Verzorging

Verzorging van de nagels

Hier vind je tips en adviezen over hoe je het beste zelf je (kunst)nagels kunt verzorgen en behandelen. Mocht je na het lezen toch nog vragen hebben, of wil je toch liever je nagels door ons laten verzorgen, neem dan gerust contact met ons op.

 • Met kunstnagels is het belangrijk om ze de eerste keer niet te lang te laten zetten. Doordat je de lengte niet gewend bent kun je ze gemakkelijk stoten, en omdat je eigen nagel meestal korter is dan de kunstnagel kan het zijn dat een erg lange nagel nog net wat minder stevig is.
 • Wil je zelf jouw nagels inkorten, doe dit dan altijd met een fijne vijl. Door knippen kunnen de nagels in gaan scheuren of afbrokkelen.
 • Bij de kunstnagels krijg je na verloop van tijd een uitgroei bij de nagelriemen. Pas op wanneer je hier zelf gaat vijlen. Je kunt hiermee de natuurlijke nagel beschadigen of lucht onder de nagels vijlen waardoor deze eerder of gedeeltelijk loslaat.
 • Gebruik bij het doen van huishoudelijke klussen, zoals afwassen en tuinieren, altijd handschoenen. Draag bij het gebruik van chemische stoffen ALTIJD handschoenen. Chemische stoffen bevatten vaak oplosmiddelen die de nagels kunnen aantasten.
 • Ga niet peuteren aan de kunstnagel, ook niet als deze gedeeltelijk los zit. Hierdoor vergroot je de kans op scheuren en loslaten en op die manier kan de natuurlijke nagel beschadigen. Wanneer er een nagel los zit repareer ik deze graag voor je.
 • Het vuil onder de nagel kan gemakkelijk verwijderd worden met een nagelborsteltje of bokkenpootje. Ga nooit met een scherp voorwerp onder de nagel.
 • Wanneer je zelf de nagel lakt is het aan te raden eerst een base coat te gebruiken. Hierdoor hecht de nagellak beter en trekt de kleur niet in uw natuurlijke- of kunstnagel.
 • Een top coat over de nagellak zorgt voor een mooie glans en zorgt er tevens voor dat uw nagellak minder snel beschadigt.
 • Gebruik voor het verwijderen van nagellak een remover zonder aceton.
 • Verzorg je nagels minimaal 2 keer per dag met nagelriemolie. Dit voedt en versterkt de natuurlijke nagel en zorgt voor een langere draagbaarheid van de gebruikte producten. Olie en lotion is ook te koop in de salon.

Privacybeleid

Deze website gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat de site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we ervan uit dat je ermee instemt.